Nota informativa

En aquests dies d’excepcionalitat l’equip de l’Arxiu Històric Arxidiocesà de Tarragona hem decidit d’endegar una de les iniciatives que s’havien d’iniciar al llarg de la celebració del centenari de l’AHAT. Aquesta iniciativa rau en oferir, des del dia d’avui, la descàrrega gratuïta de les imatges dels documents digitalitzats del web.

A continuació us expliquem com utilitzar-ho i qui hi pot accedir:
A la part esquerra del visor on apareix la imatge del document trobareu la icona que permet descarregar la imatge. Només cal clicar a sobre.
Aquesta iniciativa està oberta a tothom sense necessitat d’estar registrat al web.

Aquest és un regal que us fa tot l’equip de l’Arxiu Històric Arxidiocesà de Tarragona per tal de celebrar el seu Centenari. Considerem que la Cultura també és un bé essencial per a les persones. Feu cas de les indicacions sanitàries, cuideu-vos els uns altres, i pregueu al bon Jesús que ajudi als malalts, consoli les famílies i doni la plenitud de la vida eterna als que moren.

Una forta abraçada a tots i totes.