Presentació del llibre Societat i Església a Catalunya. Cent anys entre constitucions i dictadures (1876-1978)

llibre002L’Arxiu Històric Arxidiocesà de Tarragona amb la col·laboració de la Biblioteca del Seminari Pontifici de Tarragona es complauen a convidar-vos a la presentació del llibre Societat i Església a Catalunya Cent anys entre constitucions i dictadures (1876-1978) del Dr. Joan Bada i Elías.

La presentació anirà a càrrec de Mn. Manuel Maria Fuentes i Gasó, director de l’Arxiu Històric Arxidiocesà de Tarragona i la Biblioteca del Seminari Pontifici de Tarragona i serà presidit per l’Excm. i Rvdm. Dr. Jaume Pujol i Balcells, arquebisbe de Tarragona, i pel M.I. Sr. Albert Vallvé Navarro, vicepresident de la Diputació de Tarragona.

L’acte tindrà lloc el proper dijous dia 16 de juny, a les 19 h, a la sala d’actes del Museu d’Art Modern de la Diputació (c. de Santa Anna, 8).