Presentació de l’estudi i transcripció del Manual de Siurana (1228-1239) del Dr. Ignasi J. Baiges i Jardí

El pròxim 20 de juny a les set de la tarda, al claustre de Sant Pau del Centre Tarraconense El Seminari, tindrà lloc la presentació de l’estudi i transcripció del Manual de Siurana (1229-1239) a càrrec del Dr. Ignasi J. Baiges i Jardí, dipositat a l’Arxiu Històric Arxidiocesà de Tarragona. Es tracta, juntament amb el manual notarial d’Alcover (1228-1229), d’un dels manuals notarials més antics de Catalunya.
Durant l’acte Intervindran Mn. Enric Mateu Usach, director de l’AHAT, l’autor que ens descobrirà el seu contingut, i el Sr. Josep M. Sans Travé, cap d’edicions de la Fundació Noguera que ha fet realitat la seva publicació.
 
Vine a descobrir un dels manuals notarials més antics de Catalunya!