Verkami.-Projecte de digitalització dels llibres sagramentals de les parròquies de Valls

L’Arxiu Històric Arxidiocesà de Tarragona a través de la web de crowdfunding de verkami presenta el projecte de micromecenatge per a la Digitalització dels llibres de baptismes, matrimonis i òbits de Valls. L’objectiu es poder digitalitzar 82 llibres sagramentals, des del segle XVII fins a principis del XX. La digitalització d’aquesta documentació permetrà obtenir una còpia de seguretat d’aquest valuosos documents, assegurar-ne la seva conservació, ja que un cop digitalitzat el document original es retirarà de la consulta directa de l’investigador i, finalment, facilitar al conjunt de la ciutadania l’accés directe i immediat a través del web de l’Arxiu  a la documentació digitalitzada com ja es pot fer amb els llibres sagramentals de més de 130 parròquies.

Tota la informació sobre el projecte i com fer les aportacions ho trobaràs a al següent enllaç:
http://vkm.is/llibresdevalls

Aquest és un projecte d’abast ciutadà i que mereix la consideració positiva de tothom que valori la conservació del nostre patrimoni documental i que aquest estigui a disposició de tothom, per això us demanem que en feu difusió entre els vostres contactes!

Entre tots ho aconseguirem!