Benvinguts a la nova web de l’AHAT

Aquesta és la nova web de l’Arxiu Històric Arxidiocesà de Tarragona amb nou disseny i nou visor per veure la documentació digitalitzada.

Amb l’objectiu d’oferir un millor servei als nostres investigadors des d’avui no serà necessari registrar-se com usuari de l’Arxiu en Línia per accedir als documents digitalitzats.

Tanmateix, registrar-se com usuari de l’Arxiu en Línia permetrà la sol·licitud de còpies en paper o pdf dels documents digitalitzats, així com la possibilitat de posar-se en contacte amb altres usuaris registrats a través d’un servei de missatgeria interna.

Una altra de les novetats de la nova web és la possibilitat de sol·licitar la reproducció de les imatges en format pdf, en lloc de paper tal com es feia fins ara. A partir d’ara es podran descarregar les imatges que sol·licitin en format digital sense necessitat de venir a l’arxiu a recollir-les ni haver de rebre-les en correu postal. Aquest servei es podrà abonar a través de transferència o Paypal. Per tant, si se sol·licita la reproducció d’imatges en format pdf i s’abona a través de Paypal es podrà disposar de la documentació sol·licitada en el mateix moment.

A més a més, també s’ha renovat l’eina per a l’elaboració dels índexs, funcionalitat per a la qual no caldrà esta registrat.

En els següents tutorials podran veure una explicació de totes les novetats:

Com veure els documents digitals 

Com sol·licitar la reproducció de documents

Com participar amb la indexació dels llibres sagramentals

Com comunicar-se a través d’un servei de missatgeria interna amb un altre usuari registrat a l’Arxiu en Línia

Com fer cerca pels diferents buscadors

No dubtin a posar-se en contacte amb el personal de l’arxiu per qualsevol altre aclariment.